Хіти тижня. "Вова в шоке!": Європейська "наречена Путіна" зробила несподівану заяву про санкції

Австрія продовжить дотримуватися санкцій Євросоюзу стосовно Росії, тому що вони були введені через порушення міжнародного права.

Карін Кнайсль і Володимир Путін

Про це заявила міністр закордонних справ країни Карін Кнайсль, яку називають "нареченою Путіна", передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Ми ніколи з них (санкцій. – ред.) не виходили. Чому? Тому що ми ставимо на передній план повагу міжнародного права. Анексія (Криму. – ред.) - це порушення міжнародного права", - сказала вона.

Кнайсль нагадала, що санкції ЄС були введені в 2014 році, з тих пір постійно продовжувалися і недавно були знову продовжені на півроку одноголосно партнерами по Євросоюзу.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...