Хіти тижня. Впали "камені з неба": ЗСУ завдали нищівного удару по бойовиках на Донбасі

Українські військові в зоні бойових дій на Донбасі завдали потужного удару по ворогу, у бойовиків багато "двохсотих". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

За його словами, раніше стало відомо, що в районі Горлівки Донецької області Збройні сили України (ЗСУ) знищили терориста Едуарда Іванова на прізвисько "Дюха".

"Так ось, інформації поки небагато, пізніше буде більше подробиць, але це відповідні, адекватні та злагоджені дії підрозділів піхоти 53-ї бригади та батальйону "Айдар" за систематичний обстріл їх позицій з боку терористів з 3-ї бригади армії так званої ДНР, - зазначив Мисягін.

Волонтер уточнив, що в четвер, 5 вересня, в передмісті Горлівки, а саме районі Ленінське - Широка Балка, в результаті падіння "каменів з неба" терористи зазнали суттєвих втрат: троє - "двохсотих", четверо - "трьохсотих" (один у важкому стані).

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...