Хіти тижня. Врахували керченський досвід, або "Хунта" винахідлива: З Одеси до Бердянська перекинули ще два бронекатери ВМСУ (відео)

Військово-морські сили України посилюють свою присутність на Азові, розбудовуючи стратегічну базу в Бердянську зокрема

22 вересня на військово-морську базу “Схід”, яка розташована у Бердянську, доставили ще два катери Військово-Морських сил України, повідомляють Патріоти України з посиланням на “pro.berdiansk”. По морю вирішили не йти – використовували тягачі

Автоколона тягачів, техніки та спецавтомобілів прибула по Мелітопольському шосе. Через це на дорозі був великий затор. Військових супроводжували співробітники комунальних служб, які підіймали вгору електричні дроти, щоб габаритний вантаж не зірвав їх.

Перекидання катерів пов’язане з облаштуванням у Бердянську великої військово-морської бази, яка повинна стати гарантом безпеки України в Азовському морі.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: