Хіти тижня. "Все більше занурюється в ідеї українського націоналізму": У російській розвідці злякалися Зеленського

Головний розвідник РФ звинуватив президента України у спотворенні історичних фактів.

Директор Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Росії, голова Російського історичного товариства Сергій Наришкін заявив, що глава України Володимир Зеленський стає все більш прихильним ідеям націоналізму. Таку реакцію у нього викликали заяви українського президента в ході візиту до Польщі, передають Патріоти України із посиланням на "РИА Новости".

Головний розвідник РФ звинуватив його у спотворенні історичних фактів. "Пан Зеленський все більше і більше занурюється в ідеї українського націоналізму, забуваючи зовсім про те, за яким принципом називалися частини Червоної армії – за принципом географічного місця, де та чи інша частина формувалася, або ж, починаючи з 1943 року відповідно до географічної напрямку головних ударів", – стверджує Наришкін.

Він цинічно зазначив, що Львівська дивізія була сформована в Архангельську, а отримала свою назву після звільнення міста.

Внесений у базу РФ як "терорист-смертник": Помічник Джемілєва розповів про своє затримання в аеропорту Кишинева

неділя, 5 травень 2024, 21:58

Кримський татарин Ерол Велієв, якого 4 травня затримували в аеропорту Кишинева під час його повернення до України. Про це розповів QIRIM.Media подробиці інциденту в Молдові, передають Патріоти України. За словами Велієва, після прибуття в аеропорт він ...

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...