Хіти тижня. "Все что нажито непосильным трудом"? Бойко відверто занервував після питання Авакова про контрабанду палива в "Л/ДНР"

Аваков явно натякнув на можливе оприлюднення фактів, які дуже не сподобаються багатьом політикам.

Справжнісінький словесний батл вийшов між главою МВС Арсеном Аваковим і нардепом від ОПЗЖ Юрієм Бойком під час ефіру програми «Свобода слова Савіка Шустера», коли предметом обговорення стала контрабанда палива на окуповані території Донецької та Луганської областей, передають Патріоти України.

Так, Аваков повідомив про наявність у підконтрольного йому відомства даних стосовно причетності українських високопосадовців до контрабанди паливно-мастильних матеріалів на окуповані території Донбасу.

Далі під час дискусії з Бойком Аваков запитав його: «Юрію Анатолійовичу, ви б не хотіли мати відношення до постачань палива для бойовиків?», На що депутат з партії Медведчука спробував переконати опонента, що він взагалі до цього ніяк не причетний. «А у нас є підстави вважати, що ряд фігурантів мали», - сказав Аваков.
Також в ході цього діалогу було помітно, що Юрій Бойко явно нервує. Справа в тому, що сфера його бізнес-інтересів - це видобуток і переробка нафти, а також оптова торгівля нафтопродуктами. «Я вам кажу більше, ніж можу говорити, але я вважаю, що я повинен ... А далі буде більше», - заявив Аваков, явно натякаючи на можливе оприлюднення фактів, які дуже не сподобаються багатьом політикам.

"Вчора було збиття. Це розвідка": У ЗСУ прокоментували застосування РФ дронів невстановленого типу під час атаки

неділя, 28 квітень 2024, 9:44

Під час атаки по Україні російські війська використали БПЛА невстановленого типу. Ймовірно, що це розвідувальні дрони. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на коментар начальника Обʼєднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Україн...

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...