Хіти тижня. "Все повертається на круги своя": Гордон назвав посаду, яку отримає Медведчук після виборів до Ради

Керівник штабу партії Смешка упевнений, що кум Путіна виб’є собі крісло у президії Верховної Ради, де вже колись засідав у часи президенства Кучми. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив телеведучий та видавець Дмитро Гордон, зазначають Патріоти України, відповідаючи на питання, чи може нова влада долучити Медведчука до переговорного процесу з Росією, оскільки той активно розповідає, що може домовитись з РФ. При цьому пан Гордон додає, що Віктор Медведчук забирає стабільно проросійський електорат, тому не треба перебільшувати його впливу.
«Я би не перебільшував того, що він може зробити, тому що Медведчук підгортає стабільно проросійський електорат. У нас живе багато росіян, які були військовими і в них досі в душі Радянський Союз. Існує когорта старих «стукачів» та людей, просто обдовбаних пропагандою. А Медведчук буде претендувати і, напевно, отримає посаду віце-спікера. А це вже небезпечно», - зазначив Гордон.
Він пояснив, що Медведчук може отримати цю посаду як представник опозиції, що він може вибити собі місце віце-спікера «не мытьем, так катаньем».
«…Подивимося, буде багато несподіванок на виборах. Всю соціологію можна викинути в сміттєвий кошик», - впевнений Гордон.
Нагадаємо, в середині травня Дмитро Гордон заявив, що припиняє свою співпрацю з телеканалом «112 Україна». Він зазначив, що насторожено поставився до інформації, що новим власником «112 Україна» став Віктор Медведчук.

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...

У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...