Хіти тижня. "Всі на вибори!": Команда Зеленського запустила відео-петицію про розпуск Верховної Ради

Представники Зе-команди намагаються переконати населення, нібито достроковий розпуск Ради дійсно піде на користь усім українцям.

Команда Зеленського запустила петицію про розпуск Верховної Ради. Фото: скріншот з відео.

Команда новообраного президента Володимира Зеленського запустила відео-петицію про розпуск Верховної Ради. Щоб на неї звернув увагу новий президент відео має набрати мільйон переглядів, зазначають Патріоти України.

“Перша відео-петиція готова! Ми запитали у людей на вулиці, що вони думають на рахунок розпуску Верховної Ради. А зараз запитуємо вас – залишити або розпустити? Нагадуємо, що після 1 000 000 переглядів новообраний Президент зверне увагу на це питання в першу чергу”, – йдеться в описі до відео.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...