Хіти тижня. "Вся надія на Чейна та Стокса": Російський журналіст озвучив прогноз розпаду РФ

Все, що відбувається в Росії в останні сто з гаком років – це розпад Російської імперії, який ще не закінчився.

Правління Володимира Путіна в Росії може бути довічним; після нього держава Росія зникне в її сьогоднішніх кордонах. Такий прогноз висловив російський журналіст Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

Говорячи про відхід Путіна від влади, він нагадав, як із влади пішов Йосип Сталін. "Надія на панів Чейна і Стокса – це дуже серйозна надія", – зауважив він, маючи на увазі так зване чейн-стоксове переривчасте дихання, яке спостерігалося у Сталіна за лічені хвилини до смерті. "Саме так, як ми пам'ятаємо, закінчилося правління Сталіна. Варіант, що саме ця доля спіткає путінське правління, існує", – сказав журналіст.

За його прогнозами, після цього "одним із найсерйозніших варіантів буде зникнення країни під назвою Росія в нинішніх її географічних межах". Яковенко пояснив: "Це варіант досить серйозний, тому що насправді все, що відбувається в Росії в останні сто з гаком років – це розпад Російської імперії. Починаючи з 1917 року це головний, основний процес. Він триває і сьогодні. Є всі підстави вважати, що цей процес є незворотнім".

Журналіст уточнив: мова йде не лише про "зникнення імперської політики, яке має відбутися, тому що Росія є останньою імперією на землі", але також про географічні кордони держави. "Можливо, єдине вирішення цієї проблеми – зміна цих кордонів", – сказав він.

Джерело: Обозреватель

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...