Хіти тижня. "Всіх, хто переступить українську землю, ми вбиватимемо": Гордон звернувся до Путіна (відео)

Відомий журналіст і телеведучий Дмитро Гордон записав відрите звернення до глави Російської Федерації Володимира Путіна через загрозу повномасштабної війни в Україні. Він заявив, що українці вбиватимуть будь-кого, хто ступить на нашу землю з метою її окупації, передають Патріоти України.

Відповідний ролик Гордон виклав на своєму YouTube-каналі. На початку послання журналіст провів невеликий екскурс локаціями в Києві, де пройшло все його життя, починаючи з пологового будинку.

"Володимир Путін, я невипадково показав вам місця, які для мене – усе. Напевно, це те, що називається Батьківщиною. У нас, в українців, у киян, є Батьківщина і нам байдуже, які у вас на неї плани: бомбардувати з повітря або захоплюватися через наземну операцію. Ми захищатимемо свою Батьківщину, тому що Батьківщина – це мама, і іншої ні в кого з нас немає", – підкреслив він, звертаючись до лідера Кремля.

Гордон також закликав почути його послання всіх російських матерів, чиї сини сьогодні дислокуються за кілька десятків кілометрів від кордонів з Україною в очікуванні злочинного наказу з Москви.

"Ми знаходимося на своїй землі, ми любимо свою землю, ми нікому не загрожуємо, у тому числі й Росії. І ви повинні знати, що всіх, хто ступить на нашу землю, ми вбиватимемо, тому що у нас немає іншого вибору", – сказав журналіст. Він закликав жінок вплинути на своїх синів і вмовити їх не вступати у війну. За словами Гордона, для Путіна і його оточення молоді хлопці – всього лише гарматне м'ясо.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...