Хіти тижня. Встигнути до параду у Москві: Путін поставив завдання терміново захопити русло Дніпра, щоб дати воду в Крим, - Бабін

До параду, призначеного президентом Путіним на 24 червня, в Криму готуються виконати завдання по розчищенню Північно-Кримського каналу.

Брак води для підприємств окупованого Криму і військових баз, якими Росія напхала півострів, може привести до того, що російська армія почне вторгнення в Херсонську область України. Про можливий напад Кремля в інтерв'ю заявив юрист-міжнародник, екс-представник президента України в Криму Борис Бабін, повідомляють Патріоти України.

За його словами, до параду, призначеного президентом Путіним на 24 червня, в Криму готуються виконати завдання по розчищенню Північно-Кримського каналу. Бабін нагадав, що ФСБ Росії вже офіційно оприлюднила інформацію про нібито попередження терактів в Сімферополі. Російські спецслужби заявили, що люди, які планували вибух, нібито пов'язані з Україною. Це може служити формальним приводом для розв'язання війни.
«Щоб отримати воду, Росія захопить те місце, звідки вода надходить до Криму. Для цього ведеться технічна, політична, військова підготовка», - зазначив юрист, додавши, що провокація з терактом зіграє в цьому не останню роль.
«Все вказує на те, що готується вторгнення і окупація. Російська Федерація знає, що опору з боку України не буде. Тому що ми дивимося в очі Путіну і бачимо там мир. Росія знає, що українська влада деморалізована, не готова до рішучих дій, отже, опору не буде. Сьогодні для Росії відкрито вікно можливостей, і вона, швидше за все, їм скористається. Якщо, звичайно, не трапиться щось надзвичайне», - зазначив Бабін.
Джерело: Гордон

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...