Хіти тижня. "Ви бачили нового радника міністра оборони Молдови? Негр! Американець!": Пропагандистка Кремля та Жириновський обурені діями Маї Санду (відео)

"Негри на танках" залишаються улюбленою темою роспропаганди...

Депутат російської Держдуми Володимир Жириновський і кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва назвали пропозицію нового президента Молдови Маї Санду вивести російські війська з території невизнаної республіки Придністров'я рішенням, продиктованим американськими політиками, повідомляють Патріоти України.

Скабєєва звернула увагу на нового радника міністра оборони Молдови. "Ви бачили нового радника міністра оборони Молдови? Негр! Американець! Що він їм може нарадити ?!" - сказала Скабєєва.

Жириновський, обговорюючи цю тему, заявив, що необхідно збільшити контингент російських військ у Придністров'ї. "Не тільки не виведемо, а в будь-який момент збільшимо. І попередити, якщо буде хоч один солдат убитий, то ми вживемо заходів, щоб нейтралізована була Молдова ... Хай що їм нарадять, наша відповідь буде жорсткою. Заздалегідь треба сказати, що ви кров'ю вмиєтеся", - пригрозив Жириновський.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...