Хіти тижня. “Ви, бл**і, будете сидіти на параші”: Проросійський нардеп Кива записав "Обращение к СБУшным бл*дям!!!" і запевняє, що його тітушня "Патріоти за життя" все ще в дії

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Ківа звинуватив Службу безпеки України у фальсифікації свідчень, а також у намірі скоїти вбивство свідка. Відповідне звернення Ківа опублікував у своєму телеграм-каналі, зазначають Патріоти України.

У ролику Ківа багаторазово обзивав співробітників СБУ нецензурними словами. При цьому він кілька разів повторив, що його організація “Патріоти за життя” не порушувала українське законодавство, а справа проти одного з її членів Олега Ширяєва була “вибита” зі свідка і сформована на фальшивих свідченнях.

Крім того, Ківа заявив, що співробітники СБУ “нікого не заарештували”, а їх свідок, свідчення якого використовували для підозри Ширяєву, зараз в Генеральній прокуратурі дає Зворотні свідчення.

“Ви, б##ді. Цей свідок вже в Генеральній прокуратурі розповідає, як Ви у нього ці свідчення вибивали. Як ви його залякували і як ви готувалися до його ліквідації”, – сказав депутат.

За словами Ківи, його організація жива, а СБУ доведеться відповідати за те, що вони “вкрали людину”, а також за погрози і побиття заради видобутку “неправдивих свідчень”. Також Ківа заявив, що СБУ нібито готувала “ліквідацію свідка”, який став їм більше не потрібен. Нардеп, звертаючись до співробітників СБУ, сказав, що “кожен з них опиниться на тюремній параші”.

Такою реакцією ОПЗЖіста зобов'язані тим, що СБУ викрило злочинного угруповання, за якою стояв Кива.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...