Хіти тижня. "Ви хто такий? Підозри залиште для своєї дружини!": Коломойський у прямому ефірі "наїхав" на інвестбанкіра

​Бізнесмен Ігор Коломойський посперечався з генеральним директором інвестиційної компанії Dragon Capital Томашем Фіалою через аудит ПриватБанку.

Дискусія розгорілася в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" в п'ятницю, 20 вересня, передають Патріоти України.

Так, Фіала вказав Коломойському на деякі нестиковки в даних аудиторів перед націоналізацією банку. "Можете прокоментувати якість кредитів, які ваш банк видав? Кому вони були видані? Чому ці компанії не обслуговують кредитний портфель?" – запитав інвестор.

"Я можу прокоментувати повну вашу непроінформованість", – відповів Коломойський, озвучуючи свої дані і спростовуючи звинувачення.

"Ніякі авіалінії і феросплавні заводи кредитів у ПриватБанку не мали. Ідіть вчіть матчастину", – додав він.

Фіала почав розмову про звітність ПриватБанку за 2014-2915 рік, на що Коломойський вибухнув новими запереченнями: "Давайте подивимося ще в 2008, 2009, 1992, може?"

Гендиректор Dragon Capital спробував озвучити аргументи, однак бізнесмен наполіг на своєму. "Я не збираюся тут влаштовувати... Скажіть, ви хто такий? Ви аудитор чи хто? Читайте аудит спокійно. Якщо вмієте читати, ви все там прочитаєте", – сказав Коломойський.

"Ви не прокурор і не слідчий, підозри залиште для своєї дружини! Так буде коректно", – резюмував бізнесмен.

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...