Хіти тижня. Ви лабораторія, суд, прокурор? Чому взяли на себе відправити когось на передову?": Бойовий офіцер звернувся до головнокомандувача Зеленського (відео)

Гордого військового обурює хамство нового главкома стосовно бойових побратимів, безвідповідальні, голословні звинувачення

Майор 72-ї ОМБр ЗСУ Сергій Місюра записав відеозвернення до президента України Володимиру Зеленському після слів глави держави про «бракованих бронежилетах», зазначають Патріоти України..
У своєму зверненні військовий висловив обурення відеозверненням Зеленського до народу з приводу люстрації, в якому той звинуватив попередну владу в поставках бракованих бронежилетів бійцям ЗСУ. У відповідь на слова Зеленського, Місюра зазначив:
«Чому ви в своєму відео говорите про "браковані бронежилети "? Ви лабораторія, суд, прокурор? Є підозра або звинувачення? Чому ви взяли на себе відповідальність відправити когось на передову? А ви в курсі, що основна маса офіцерів, яка займається розробкою і контролем бронежилетів, бойові офіцери, не один рік служили в бригадах і пройшли багато "гарячих" точок на Донбасі? Ви думаєте, вони бояться? Ні! У нас давно існує одна істина - далі "передка" не відправлять, а там вже всі свої, і ми знаємо, що робити».
За словами Місюри, офіцери працюють на благо кожного бійця в окопі, в той час, як президент звинувачує їх «без суду і слідства»:

«Я не чиновник, і не "чорт "! Я гордий за нашу роботу! Офіцер Збройних сил України, майор Місюра Сергій Васильович. Можете мене знайти в Києві, на Лук'янівці, недалеко від офісу "95-го кварталу". На вулиці Іллєнка, 81. І, перед тим, як без якихось підстав звинувачувати бойових офіцерів, думай ... те! Слава ЗСУ! І Слава Україні!»

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...