Хіти тижня. "Ви маріонетка Свинарчука чи він ваша маріонетка?": Зеленський звернувся до Порошенка

Володимир Зеленський заявив, що готовий взяти участь у дебатах перед другим туром виборів.

Володимир Зеленський. Фото: Апостроф.

Переможець першого туру виборів президента Володимир Зеленський на брифінгу розповів, про що буде говорити під час першої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України.

"Якщо я зустрінуся з паном Путіним, я йому скажу: нарешті ви повернули наші території, скільки ще готові компенсувати грошей, за те, що відібрали наші території і допомагали людям, які брали участь в ескалації конфлікту в Криму і на Донбасі і допомагали їм на всьому їхньому страшному, жорстокому, огидному шляху", - сказав Зеленський.

При цьому він зазначив, що поки рано говорити навіть про можливу дату зустрічі президентів України і Росії. Також Зеленський відповів на випад президента України Петра Порошенка, який назвав його "маріонеткою Коломойського".

"Тільки що бачив прес-конференцію нашого гаранта. Він ще раз сказав, що я маріонетка Коломойського. У мене тоді тільки одне питання: так ви маріонетка Свинарчука чи Свинарчук ваша маріонетка?" - парирував Зеленський.

Також він заявив, що готовий взяти участь у дебатах перед другим туром виборів. Крім цього Зеленський пообіцяв до кінця другого туру показати першу п'ятірку своєї команди. У той же час він ухилився від питання про те, кого готовий призначити прем'єр-міністром, заявивши, що бачить на цій посаді "фахівця, талановиту людину. Прізвища зараз немає".

Джерело: Апостроф

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...