Хіти тижня. "Ви можете на власні очі оцінити масштаби": Британія заявила про величезну військову міць РФ біля кордонів України

Росія розгорнула біля кордонів України дуже велику кількість військ. Загрози військовим вторгненням на територію української держави спрямовані на зміну політики Києва щодо співпраці з Північноатлантичним альянсом, передають Патріоти України.

Заяви Москви про відвід частини військових підрозділів викликають сумніви, оскільки дії сигналізують про підготовку до протистояння. За даними розвідки, росіяни сконцентрували біля українських кордонів понад 60% всієї своєї сухопутної військової потужності і значні сили в морі. Про це заявив британський міністр оборони Бен Уоллес.

У інтерв'ю Sky News він розповів про те, що Росія стягнула значну кількість військових підрозділів до кордонів України. Москва погрожує Києву військовим вторгненням, щоб перешкодити політиці держави у відносинах з НАТО.

"Ви можете на власні очі оцінити масштаби того розгортання Росії на кордонах України і взагалі всіх пресконференцій, які проводив президент Путін. Чітко зрозуміло, що їхні наміри щодо України полягають у тому, щоб змінити її поведінку і дійсно змінити відносини НАТО з Україною, і вони роблять це під загрозою вторгнення", - вважає глава Міноборони Британії.

Також він додав, що за даними розвідки, Росія стягнула до кордонів України близько 60% всієї своєї сухопутної бойової потужності і серйозну військову силу на морі. "Я думаю, що нічого не закінчилося, вони не зняли ноги з педалі газу. Готовність - це одна з перших ознак того, наскільки серйозно налаштована країна", - підкреслив Бен Уоллес.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...