Хіти тижня. "Ви не дурень, але не патріот цієї країни...": Смешко заявив в очі Шуфричу, що тому доведеться тікати з України (відео)

Нардеп ОПЗЖ Нестор Шуфрич буде змушений втекти до Росії, якщо "професіонали і патріоти займуться сектором безпеки і оборони". Про це ексглава військової розвідки і Служби безпеки України Ігор Смешко сказав Шуфричу під час ефіру на телеканалі Україна 24.

"Ви не дурень. Ви просто не патріот. Ви дуже талановитий популіст, але не патріот цієї країни ... З такою риторикою ви дійсно напрацьовуєте на майбутнього депутата Держдуми Росії. Так захищати агресора в прямому ефірі перед батьками і матерями, які втратили своїх дітей на цій війні, може тільки людина, яка сподівається на додатковий паспорт і "парашут", який дасть йому можливість з цієї країни виїхати. Якщо в цій країні, а це буде так рано чи пізно, професіонали і патріоти займуться сектором безпеки і оборони, вам дійсно доведеться виїжджати", - сказав Смешко.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...