Хіти тижня. "Ви пам'ятник, ним і залишайтеся": Мер Філатов різко звернувся до Кравчука

Борис Філатов порадив першому президенту не втручатися в "дрібні" історії.

Мер Дніпра Борис Філатов назвав першого президента України Леоніда Кравчука пам'ятником і "українським Вашингтоном". Таку заяву він зробив в прямому ефірі "Свободи слова з Савіком Шустером" у відповідь на звернення Кравчука до чинного глави держави Володимира Зеленського, передають Патріоти України у травні 2020 року.

У ньому Кравчук закликав Зеленського зупинити "беспрєдєл" мера Черкас, який послабив карантин в області. Філатов порадив першому президенту не втручатися в "дрібні" історії і назвав його пам'ятником.

"Я хотів порадити шановному Леоніду Макаровичу не використовувати слово "бєспрєдєл", тому що воно прийшло до нас із кримінального жаргону. По-друге, я хотів би порадити шановному Леоніду Макаровичу залишатися нашим українським Вашингтоном і в історії, які відбувалися навколо мера Черкас та інші дрібні історії, не втручатися. Тому що він пам'ятник, йому потрібно їм залишатися, а не бути флюгером залежно від того, який у нас порядок денний", – заявив Філатов.

У відповідь перший президент сказав, що "залишиться Кравчуком, а Вашингтоном не буде", так само як і пам'ятником за життя.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...