Хіти тижня. "Ви просто брехуха!": Гончаренко та Савченко посварилися в ефірі (відео)

Нардеп від "ЄС" заявив, що екс-депутатка не відповідає прямо на питання, а цитує набір певних гасел.

Народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко звинуватив колишню народну депутатку Надію Савченко у брехні під час суперечки в прямому ефірі. Перепалка між Гончаренком і Савченко трапилася в програмі "Все по бєспрєдєлу" на Апостроф TV, передають Патріоти України.

Гості обговорювали російську агресію, анексію Криму й корупцію в політичних колах. Звертаючись до Савченко, Гончаренко заявив, що вона жодного разу не сказала правду. "Ви сказали стільки дурниць за цей ефір і стільки брехні, що ви просто брехуха. Я вам відповідав на все, що ви говорили – про Крим, про мене, про дати. Ви жодного разу не сказали правду, у вас просто набір гасел якихось", – заявив Гончаренко.

Перебиваючи нардепа, Савченко заявила, що народ України перевірить статки політиків, їхні машини, маєтки та землі. "Перевірять вас, ваші машини, Порошенка статок і т. ін.", – заявила Савченко.

Після цього Гончаренко заявив, що народ України дає оцінку політикам на виборах. "Рік тому ми всі пішли на вибори. Я набрав 20 тисяч голосів на виборах, а пані Надія – 8... Кращої оцінки, ніж вам дав народ, дати неможливо", – сказав Гончаренко.

Джерело: Апостроф

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...