Хіти тижня. "Ви там млинців із лопати об'їлися?!": Український журналіст яскраво поставив на місце екснардепа-колаборанта (відео)

Екснардеп Олег Царьов, який утік до Росії, заявив, що терористичні "Л/ДНР" влаштує тільки варіант їхнього перетворення на конфедерацію.

Така нахабна заява обурила українського журналіста Романа Цимбалюка, і він яскраво поставив колаборанта на місце. У своєму відеоблозі на YouTube Цимбалюк у доволі жорсткій формі порадив зраднику облишити ці мрії та перестати ставити Україні неадекватні ультиматуми, передають Патріоти України.

"Фактично, Донбас може влаштувати навіть не федералізація, а конфедерація. Коли абсолютно незалежні, коли може існувати дві грошові одиниці, коли у регіону є право вето з питань зовнішньої політики", – самовпевнено заявив Царьов.

"Що-що? Конфедерацію? А шматком вугілля по лобі не хочете? Якщо прибрати емоції, то, по суті, зараз в окупованій частині Донбасу – своя окупаційна російська армія, відмінна від гривні валюта. Ви домоглися чого хочете, а нам пропонуєте, щоб ми з виродками-гауляйтерами узгоджували зовнішньополітичні кроки? Це все, що хочуть у Кремлі?" – відповів на випади перебіжчика журналіст.

Крім того, Царьов дозволив собі вимагати від України створення постійної групи в Мінську, яка працюватиме над реалізацією кожної вимоги терористів "Л/ДНР". Однак на цю умову Цимбалюк відповів ще твердіше.

"Тобто вони вважають, що в Мінську довго мають обговорюватися умови капітуляції України? Хочеться запитати: а з якого?! Ви там не блекоти випадково чи млинців із лопати об'їлися?! У нас в Україні зараз розбрід і хитання, але взагалі давайте заспокоїмося – ніяких причин для капітуляції немає, а хотілки їхні залишаться хотілками", – впевнений журналіст.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...