Хіти тижня. "Ви заср*нці": Зеленський емоційно звернувся до далекобійників в Україні (відео)

Президент України Володимир Зеленський звернувся до далекобійників та назвав "засранцями" тих, хто їздить із перевантаженням та руйнує дороги. Він опублікував про це відеоролик, який надіслав у чат далекобійників у Viber, передають Патріоти України.

"Ми робимо "Велике будівництво" в країні, будуємо дороги, думаємо, як побудувати все згідно плану, як все встигнути. Але є різні водії, які їздять перевантажені, у яких своя робота. Яким все одно, що держава витрачає на 1 кілометр доріг приблизно 1 мільйон доларів. Ми вирішили побороти цю проблему. Вирішили зробити пропускні пункти. А вони їх все одно об'їжджають. Виявилось, що вони створили групу "ГВК Ваговий контроль", у якій попереджають, де можна їхати, а де є контроль. ... Хотів би вам сказати, що ви, хлопці, засранці", – сказав Зеленський.

Він попросив водіїв якщо не допомагати, то хоча б не заважати. "Бо все одно ми всі чати знайдемо і вас також знайдемо. І буде боляче", – підсумував Зеленський.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...