Хіти тижня. Вибори, вибори: Оля Полякова та Санта Дімопулос посварилися в соцмережі через Зеленського

У коментарях до посту "суперблондинки" багато вигуків в дусі "відписуваюся" або "Ви більше не моя улюблена співачка".

Оля Полякова та Санта Дімопулос посварилися через Зеленського. Колаж: kp.ua.

Співачка Оля Полякова привітала шоумена Володимира Зеленського з виходом у другий тур президентських виборів. Згідно з підрахунком 90% протоколів, лідер "Студії Квартал 95" отримав 30,26% голосів виборців, залишивши позаду своїх найближчих суперників Петра Порошенка і Юлію Тимошенко. І поки одні колеги Зеленського радіють його політичному успіху, інші обурюються, зазначають Патріоти України.

Полякова брала участь у багатьох проектах "Кварталу" і не приховувала своїх передвиборних симпатій. У Інстаграмі артистка опублікувала знімок із Зеленським і написала під ним: "У цікавий час живемо, панове! Вітаю, @zelenskiy_official".
Під цим постом більше 4,5 тисячі коментарів. Один з них залишила колишня учасниця групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос: "В смішний, я б сказала ...".
Під коментарем Санти тут же вибухнула дискусія. На аргументи на захист Зеленського Дімопулос відповіла: "Ви б посадили свою сім'ю і всіх своїх близьких в новий літак до людини, яка тільки грала роль пілота? Включайте мізки. Це корисно".
Полякова не залишила цей коментар без уваги. "Яка маніпулятивна думка. Думаю, зняти класне кіно, створити успішні та прибуткові проекти набагато складніше, ніж деребанити бабло на верхах. А на рахунок профі ... А зек з двома термінами, господарник, тобі більш професійним здавався? Політати б з вітерцем з ним?".
У коментарях до посту багато вигуків в дусі "відписуваюся" або "Ви більше не моя улюблена співачка". Полякова всім відповідала, мовляв, у нас в країні демократія, тому я маю право голосувати, за кого хочу.


Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...