Хіти тижня. Вихід з глухого кута: У США озвучили цікавий прогноз по закінченню війни в Україні

Аналітик зазначає, що ситуацію в Україні не можна назвати стагнацією, але її дуже важко розвивати в будь-якому напрямку.

Ситуація в Україні зайшла в глухий кут. Зараз все рухається в сторону замороженого конфлікту, який Україна не може вирішити військовим шляхом і який контролює Росія, чи не збирається відмовитися від своїх імперських амбіцій. Таку думку в інтерв'ю виданню Delfi висловив аналітик, директор російської програми Центру аналізу європейської політики (CEPA) у Вашингтоні Брайан Вітмор, передають Патріоти України.

Він зазначив, що в даний момент українці не можуть повернути собі окуповані Росією території військовим шляхом. Росія в свою чергу не може захопити ще більше областей України. Адже для росіян, і не тільки для них, стало великим сюрпризом те, як українські військові ефективно протистояли агресору і не пропустили окупантів далі частини Донбасу.
Брайан Вітмор зазначає, що ситуацію в Україні не можна назвати стагнацією, але її дуже важко розвивати в будь-якому напрямку. «Росіяни контролюють ситуацію, в той час як в Україні вибори. Зараз я не можу сказати, як вони себе поведуть після виборів. Скоро будуть парламентські вибори», - додав аналітик.

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...