Хіти тижня. Виклик для Зеленського: Порошенко зробив нову заяву щодо дебатів

Кандидат у президенти України Петро Порошенко готовий оплатити зі свого виборчого фонду половину суми, необхідної для проведення дебатів на стадіоні "Олімпійський". а ще у штабі Порошенка виступають за проведення дебатів у два раунди, повідомляють Патріоти України.

"Петро Порошенко, безумовно, готовий взяти на себе половину таких витрат за оренду стадіону і пояснити походження цих грошей", – сказав спікер виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

Штаб чинного глави держави розраховує, що кандидат у президенти Володимир Зеленський заплатить другу половину за оренду і "також відзвітує, звідки ці гроші надійшли до виборчого фонду".

Напевно, має бути і рівномірна присутність уболівальників. Не може бути, щоб 60 тисяч було від одного кандидата, а 10 тисяч – від іншого. Тобто аудиторія повинна бути розділена пропорційно, – сказав Медведєв.

Теоретично кандидати повинні сплатити оренду, викупити квитки, очевидно, роздати ці квитки своїм прихильникам, і запросити їх на дебати, додав спікер штабу Порошенка.

А радник чинного президента Ростислав Павленко виступив за проведення дебатів у два раунди: і на "Олімпійському", і 19 квітня на базі Національної суспільної телерадіокомпанії України.

"Необхідно виконати закон України і взяти участь у дебатах, які передбачені в разі оголошення повторного голосування. Цього разу – 19 квітня – з "Суспільним телебаченням" у форматі, який передбачений українським законодавством", – пояснив Павленко.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...