Хіти тижня. Вимагав закрити телеканал Медведчука: У Києві затримали відомого патріота-журналіста (фото, відео)

Вранці в четвер, 5 вересня, правоохоронці затримали активіста, журналіста і блогера Юрія Гудименка, в момент затримання він перебував на акції в підтримку закриття телеканалу NewsOne за адресою Прорізна, 2 в Києві. Про це в Facebook повідомив його соратник Paul Potseluiev, зазначають Патріоти України.

В ході акції, де затримали журналіста, учасники вимагали анулювати ліцензію телеканалу. У поліції стверджують, що на акції були присутні близько 180 осіб. До місця проведення акції пізніше прийшли прихильники партії "Опозиційною платформи - За життя", з якою пов'язують телеканал. Між опонентами сталася бійка.

Слід зазначити, що о 13:30 Юрій Гудименко повідомив в соцмережах, що покинув райвідділ поліції і повернувся на акцію протесту під Національною радою з питань телебачення і радіомовлення.

Юрій Гудименко в 2018 році потрапив в десятку кращих блогерів в рейтингу від телеканалу ICTV, де зайняв 8-у позицію. Працював на багатьох українських телеканалах в і друкованих виданнях.



У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...