Хіти тижня. "Вимахування шаблею": ​Керівник кампанії "Сили і честі" Гордон каже, що якщо партія Смешка не візьме 10%, то він визнає себе лузером

Пан Дмитро переконує, що соціологи продажні і брешуть на користь інших кандидатів, і , переконує, що фінішний ривок «Сили і честі» буде вражаючим.

Епатажний телеведучий та видавець Дмитро Гордон, який керує кампанією «Сили і честі» Ігоря Смешка, в інтерв’ю «Главкому» розказав, що до нього приходили з серйозного агентства і казали: ми вам пропонуємо за $20 тис. зробити рейтинг Смешка на рівні 9,5%, зазначають Патріоти України.

«Я відповів, що у нас немає таких грошей і хай він має 3,4%, як у вас там зараз показано», - розповідає пан Гордон, при цьому не уточнюючи, що за "серйозне агентство" до нього приходило з непристойною пропозицією..

Він, як керівник передвиборчого штабу партії Смешка, сподівається, що фінішний ривок «Сили і честі» буде вражаючим.
«У нас зараз 7,3–7,5%, а фінішний ривок буде вражаючим. У нас заготовлено багато «фішечок». Якщо буде нижче 10%, то я поставлю собі незадовільну оцінку, як начальнику штабу», - наголосив Гордон.
Він розказав, як перед президентськими виборами Ігорю Смешку всі давали 1,4–1,9%. А він тільки офіційно набрав 6%, а неофіційно – 9,6%, при цьому у них не було достатньо спостерігачів, членів комісій.
«Він (Ігор Смешко) взагалі – сенсація президентських виборів, бо всього сім разів виступив по телебаченню, не мав жодного ролика та білборда, на які елементарно не було грошей», - зазначив Гордон.
Він додав, що зараз тактика зміниться.
«Зараз люди повірили Смешку і в нього вже є гроші – малий та середній бізнес їх дав, аграрії, причому не великі аграрії-олігархи. Хоча зі мною вели перемовини три з половиною олігархи (один напіволігарх), один мене взагалі спитав: «Скільки треба?». Я чесно прийшов до Ігоря Петровича і сказав, що зі мною зустрілися такі-то люди. Так він у мене перед носом почав махати руками і сказав, що ніколи в них не буде брати грошей. Сказав, що знає, хто вони, знає походження їхнього капіталу і що за цим стоїть», - підсумував Гордон.
Нагадаємо, згідно з останнім дослідженням групи «Рейтинг» за «Силу і честь» готові проголосувати 3,6% опитаних.

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...