Хіти тижня. Винні колготки: Курйозна причина першої серйозної сварки Кейт Міддлтон і Меган Маркл (фото)

Актриса не хотіла суворо дотримуватися правил придворного етикету.

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон стала зіркою обкладинки нового випуску британського журналу Tatler, яка присвятила їй також окрему статтю «Катерина Велика» на своїх сторінках, повідомляють Патріоти України.

У ній, зокрема, розкривається причина сварки Кейт і Меган, що сталася два роки тому. Раніше повідомлялося про якийсь інцидент, який трапився незадовго до весілля Меган і принца Гаррі в травні 2018 року. Кейт, яка на той момент зовсім недавно народила третю дитину, була ще занадто емоційна після вагітності і пологів. Під час примірки сукні, в якій повинна була бути присутньою на весіллі її трирічна дочка Шарлотта, Меган довела свою майбутню невістку до сліз. Точна причина сварки тоді не наводилася.

Тепер стало відомо, що в усьому були винні колготки. День весілля за прогнозами мав бути спекотним. Однак, як розповів інсайдер, Кейт вважала, що дівчаткам-подружкам нареченої, в число яких входила і Шарлотта, слід дотримуватися протоколу і надіти на весілля колготки. Меган виступала проти цього. Сварка вийшла досить бурхливою. У підсумку, судячи з усього, перемога залишилася за Маркл, так як всі дівчатка були на церемонії з голими ногами.

У статті також йдеться про те, що, за словами друзів, Кейт в люті від того, що Гаррі і Меган покинули королівську сім'ю і поїхали за океан. Вона відчуває себе вимотаною і загнаною в пастку, хоча зовні виглядає спокійною і посміхається. Робочий графік Міддлтон тепер перевантажений, і вона не може приділяти багато часу дітям. А для них з чоловіком принцом Вільямом дуже важливе спілкування з їх малюками. Приятелі герцогині Кембриджської вважають, що, втікши з Британії, Гаррі і Меган повелися дуже егоїстично, зрадивши своїх родичів і переклавши на них весь тягар обов'язків. Вони практично «ефективно жбурнули трьох дітей Кембриджів під автобус».
Видання також пише, що Міддлтон поводиться дуже коректно з персоналом, і про неї, на відміну від Меган, ніхто жодного разу не сказав поганого слова. І, хоча її манери завжди бездоганні, вона добре вписується в королівську сім'ю Віндзорів, оскільки в ній є та сама «безжальна тяга до виживання». Багато придворних визнають, що не знають, яка Кейт по-справжньому - так старанно вона проектує ауру м'якості і непроникності царственої персони. Кейт намагається стримувати свої емоції, так як усвідомлює, що буде винагороджена за це в майбутньому статусом королеви. Вона намагається брати приклад з бабусі чоловіка Єлизавети II, і вже веде себе і каже, як дружина майбутнього короля.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...