Хіти тижня. "Вже у вівторок турборежим може дати право громадянам з паспортами РФ голосувати на виборах і обиратися в парламент", - нардеп від "ЄС"

За словами Вікторії Сюмар, також в порядку денному законопроект, який передбачає нову статтю Кримінального кодексу - покарання військових керівників.

Вікторія Сюмар. Фото: соцмережі.

Нардеп від «Європейської Солідарності» Вікторія Сюмар в своєму блозі пише, що «турборежим» в гірших проявах повертається, інформують Патріоти України.

Вже у вівторок в порядку денному законопроект про громадянство, який фактично узаконює подвійне громадянство (2590). У тому числі і російські паспорти, видані в ОРДЛО, тобто, дає можливість всім з російськими паспортами голосувати на виборах в Україні і навіть обиратися до Верховної Ради.

За словами Вікторії Сюмар, також в порядку денному законопроект, який передбачає нову статтю Кримінального кодексу - покарання військових керівників, в разі, якщо їхні підлеглі «ведуть агресивну війну».

Нардеп зазначає, що це такий собі черговий крок в стилі «треба просто перестати стріляти», правда тільки з нашої, української сторони. Уявити скільки життів може коштувати цей закон поки важко. Також «слуги народу» хочуть на законодавчому рівні взяти під контроль комісію з відбору директора ДБР. Ну, і вже звично в порядку денному жодного актуального питання по коронавірус і підтримку економіки.

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...