Хіти тижня. Вже зовсім погано з головою: Путін ошелешив повідомленням, що Крим завжди був його

Російський президент знов додав свою улюблену приказку про "один народ" із українцями.

Президент Росії Володимир Путін відзначився цинічною заявою про відносини України і Росії, нібито країни лише розійшлась у поглядах. Про це він сказав в інтерв'ю на телеканалі Росія 1, передають Патріоти України.

"По-перше, Крим завжди був нашим, навіть з юридичної точки зору", - заявив Путін, назвавши анексію Криму "вищим ступенем прояву демократії".

В інтерв'ю у нього запитали, чи варто було сварки такого масштабу те, що РФ "придбала" Крим, при цьому практично "втративши" Україну, але він відповів досить дивно. "Ми ж не посварилися з Україною, у нас розійшлися погляди з тими, хто сьогодні знаходиться при владі в Україні. А Україна, український народ як був нашим братнім народом, так і залишиться на століття", - заявив він.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...