Хіти тижня. "И Ленин такой маалооодой": Мережу повеселила фотожаба із Зеленським

Більшовицькі замашки нового керівника України не пройшли повз увагу критиків-скалозубів

Президента України Володимира Зеленського порівняли з лідером більшовиків Володимиром Леніним. Відповідна фотожаба була опублікована на Facebook сторінці "Баба і кіт", передають Патріоти України.

Обличчя Зеленського приєднали до фотографії Леніна на інвалідному візку, зробленої незадовго до смерті "вождя світового пролетаріату".

Багато коментаторів приєдналися до жартів з приводу Леніна і Зеленського: "І ще Богдана замість Крупської не вистачає", "Володимир Другий", "Дідусь ЗеЛенін".

Втім, дехто не схвалив подібні жарти.

"Правила Facebook не підтримують глузування над інвалідністю людей, якщо ви не в курсі", "Це вже перебір. Коли такої манної каші через край, то вже нудить", - пишуть користувачі.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...