Хіти тижня. "Идиот клинический": У мережі підняли на сміх заяву ватажка "ДНР" про знищення України

Ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін зробив заяву про ліквідацію України, що висміяли в мережі. Про це повідомляє блогер під ніком Necro Mancer на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Пушилін зазначив, що Українська держава повинна бути ліквідована, як легітимна, оскільки вона створена в результаті перевороту і зовнішнього втручання 2014 року.

"Необхідно заново заснувати нову, по-справжньому незалежну Україну... І визнати при цьому право регіонів не входити в нову державу", - заявив ватажок ДНР.

Користувачі мережі висміяли слова Пушилін і відповіли на його заяву.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...