Хіти тижня. "Им всем за 70": Бородай зробив гучну заяву про вбивць Захарченка

За словами Олександра Бородая, спецоперацію по вбивству Захарченко планували «закинуті агенти» під контролем СБУ.

Олександр Бородай. Фото: соцмережі.

В ефірі програми російського телеканалу Царгород «Російська мрія» перший «президент ДНР» Олександр Бородай розповів нікому не відомі дані про те, хто нібито, убив ватажка «ДНР» Олександра Захарченка, передають Патріоти України.
За словами Бородая, спецоперацію по вбивству Захарченко планували «закинуті агенти» під контролем СБУ. При цьому додав, що йому «добре це відомо». Також, він уточнив, що особливість злочину була в тому, що працювали люди пенсійного віку - «дуже, скажімо так, літні»:

«Много лет. Дело в том, что, еще намекну, архивы Комитета государственной безопасности (КГБ) СССР — тогда еще областные, после распада Союза оказались в Киеве. И в этих архивах содержались данные об агентах еще советского времени. Парадоксально, но факт. Все арестованные по делу — люди, так сказать, глубоко пенсионного возраста».

На припущення ведучого програми, що фігурантам має бути не менше 70 років, Бородай заявив, що так і є, тому що саме на таких агентів випадково ніхто і подумати б не зміг.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....