Хіти тижня. "Из-за острой наркотической зависимости": Помічник Путіна по Донбасу подав у відставку

Владислав Сурков попросив звільнити його "за станом здоров'я", однак у мережі по-своєму трактують подібне формулювання.

Владислав Сурков. Фото: Комсомольская правда.

Помічник президента Росії Владислав Сурков, який є куратором війни на Донбасі, нібито написав заяву про відставку. Про це в п'ятницю, 24 травня, повідомив Telegram-канал "НЕЗЫГАРЬ", що спеціалізується на інсайдах із Кремля. Офіційного підтвердження або спростування інформації поки немає, зазначають Патріоти України.

Канал "Это "ДНР", детка!" у Telegram у свою чергу написав, що Сурков йде з посади за станом здоров'я. "Причина погіршення здоров'я полягає в гострій наркотичній залежності", – йдеться в повідомленні.

Інший Telegram-канал – "Кремлёвский безБашенник" – також написав про відставку помічника глави РФ, зазначивши, що його посаду нібито планують трансформувати. "З оновленим функціоналом (зокрема, будуть розширені завдання економічної інтеграції, посилений блок розвитку промисловості і т.ін.) до роботи готується приступити Михайло Бабич [колишній посол Росії в Білорусі. – Ред.], який буде працювати "в зв'язці" з віце-прем'єром Дмитром Козаком", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що новини про наміри чиновника покинути посаду помічника російського президента з'являлися в росЗМІ ще з 2018 року. Так, у лютому Сурков написав заяву, в якій просив його звільнити у зв'язку зі станом здоров'я, проте глава РФ Володимир Путін не підписав її.

У грудні 2018 року помічник Путіна з'явився на публіці виснаженим і з паличкою. Відповідне фото Суркова викликало великий резонанс. При цьому нещодавно "НЕЗЫГАРЬ" писав, що Бабич змінить Суркова в питаннях кураторства Донбасу до 28 травня.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...