Хіти тижня. "З Москвою не можна мати справу": Британський прем'єр відкинув будь-яке перезавантаження відносин c Росією

Глава британського уряду переконаний, що нинішня Росія не може бути рівноправним партнером для Великобританії на всі 100 відсотків, з огляду на неадекватні дії російського керівництва.

Прем'єр-міністр Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Борис Джонсон вважає неможливим побудову відносин між його країною і Росією "з нуля", передають Патріоти України з посиланням на видання The Spectator.

Глава британського уряду переконаний, що нинішня Росія не може бути рівноправним партнером для Великобританії на всі 100 відсотків, з огляду на неадекватні дії російського керівництва. При цьому всі доводи про "спільну перемогу британців і росіян в роки Другої світової війни" Джонсон відкидає.

"Раніше я дійсно вважав, як, думаю, і багато інших міністрів закордонних справ і прем'єр-міністрів до мене, що ми можемо почати все спочатку з Росією. Що це велика країна, з якою ми боролися проти фашизму. Дуже, дуже сумно, що я був неправий", - зазначив британський політик в спілкуванні з журналістами.

Він ясно дає зрозуміти: ті часи давно пішли в історію; сьогодні Росія несе в собі потенційну загрозу цивілізованим країнам, що доводиться її агресією в Молдові, Грузії, Україні та військовою операцією в Сирії.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...