Хіти тижня. З нетерпінням очікує закінчення президентських виборів: Медведчук зробив гучну заяву про автономію "ЛДНР"

Москва та "молоді республіки" готові, все погоджено. Справа за Києвом, переконує кум Путіна

Голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук заявив, що автономія так званих ЛНР-ДНР допоможе вийти з ситуації кризи на цих територіях, повідомляють Патріоти України з посиланням на "112 канал".

За словами Медведчука, угруповання ДНР-ЛНР попередньо згодні на реалізацію його плану з врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Я впевнений, що якщо ми реалізуємо можливості миру на Донбасі і припинимо бойові дії, в тому числі і нашим планом концепції, на який вже дали попередню згоду Донецьк, Луганськ і Москва, передбачені вільна економічна зона на цих неконтрольованих сьогодні територіях і питання, пов'язані з фінансовою, економічною та бізнес-діяльністю на цих територіях, і при цьому, якщо це буде поєднуватися, а я впевнений, що це буде з міжнародною європейською допомогою, за допомогою тієї ж РФ, про що неодноразово публічно стверджувалося, то безумовно ми зможемо через кілька років вийти з ситуації кризи на цих територіях", - сказав Віктор Медведчук.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...