Хіти тижня. З розряду "За козла ответишь!": Російський актор-терорист Пореченков відповів Зеленському за "ідіотів"

Московський рашист вважає, що зробив все правильно, а його старий знайомий зраджує собі.

Михайло Пороченков гадає, що у Володимира Зеленського після походу у велику політику начисто почуття гумору і його перспективи його дуже сумні, зазначають Патріоти України. Таку заяву активний прихильник окупації Донбасу та анексії Криму зробив після того, як кандидат у президенти Зеленський назвав ідіотами Пореченкова і Охлобистіна, за те саме відео на підтримку.

В інтерв'ю "Говорит Москва" Пореченков заявив, що Зеленський" підчепив вірус ". "Я думаю, это вирус: как только люди начинают заниматься политикой, у них пропадает юмор! Я думал, что с Зеленским это не произойдет, ан нет, случилось! Скоро станет унылым президентом!" - сказав в коментарі російському ЗМІ актор-сепаратист.

Варто нагадати, що ще менш інтелігентний Охлобистін згадуючи теє інтерв'ю, застосував і міцніше слівце. - Зразок хама московського, великодержавного.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....