Хіти тижня. "За 14 років у шоу-бізі стільки образ не чув": Притула відверто розповів про похід у Раду

За словами шоумена, йому нагадали, що сестра його дружини одружена з відомим депутатом-регіоналом, і назвали «прихованим проектом реваншистів».

Сергій Притула. Фото: LIGA.net.

Після того, як Сергій Притула заявив про свій намір балотуватися до Верховної Ради від партії Святослава Вакарчука «Голос», на телеведучого, за його словами, обрушилися «тонни бруду», яких не було за 14 років в шоу-бізнесі, передають Патріоти України.

«Коли я виставив своє повідомлення про похід в парламент, то живі люди там писали перших хвилин 40. Далі зайшли дві конкуруючі ботоферми, які зламали людям мозок! Одна строчила тексти, я продався олігарху, а інша - що екс-президенту », - пише Притула на своїй сторінці в соціальних мережах і додає, що боротися з цими «фермами» нереально. За словами телеведучого, йому також нагадали, що сестра його дружини одружена з відомим депутатом-регіоналом, і назвали «прихованим проектом реваншистів».

«Особистий рейтинг Володимира Зеленського такий, що виникни в списку партії "Слуга народу" шматок рубероїду, зів'яле листя і ростова лялька панди, вони наберуть мінімум 42%. Але біда не в цьому. Колишня гвардія Януковича знову рветься до влади», - зазначив Сергій Притула і додав: «Я з жахом усвідомлюю той факт, що на шостому році війни в Україні з другого місця в парламент може зайти політична сила, яка вилизує пороги Кремля, замість того, щоб покаятися біля трун захисників нашої незалежності!».

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...