Хіти тижня. За держзраду та розпалювання ворожнечі: СБУ затримала "експерта" з каналів Медведчука (фото, відео)

Киянин брав участь у прямих ефірах ток-шоу на пропагандистських телеканалах РФ і заблокованих каналах Віктора Медведчука

Служба безпеки України (СБУ) затримала військово-політичного "експерта" Юрія Дудкіна, йому повідомили про підозру в держзраді та підривній діяльності в інтересах спецслужб Росії, інформують Патріоти України.

Киянин брав участь у прямих ефірах ток-шоу на пропагандистських телеканалах РФ і заблокованих каналах Віктора Медведчука, повідомили в пресслужбі СБУ. Своїми словами він сприяв розпалюванню міжнаціональної ворожнечі, за що регулярно отримував гроші від кураторів.

Окрім цього, Дудкін створив мережу груп у соціальних мережах, YouTube-каналів і блогерів, яку фінансували з РФ. На цих ресурсах "експерт" на замовлення публікував контент від координаторів із російського "Первого канала" й агентства "News Front".

СБУ опублікувала перехоплення розмов Дудкіна з кураторами, а також фото листування, які підтверджують, що за свою діяльність він отримував грошову винагороду.

Дудкін виступав у прямих ефірах.

За даними слідства, своїми діями Юрій Дудкін завдавав шкоди територіальній цілісності, обороноздатності держави і брав участь у проведенні підривної діяльності проти України з боку РФ.

Чоловікові повідомлено про підозру за двома статтями КК України: ст. 11 – державна зрада і ст. 116 – порушення рівноправності громадян залежно від їхньої расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...