Хіти тижня. За наругу над інвалідами: Проти Зеленського можуть відкрити кримінальну справу, - Геращенко

Володимир Зеленський демонструє високий ступень образливісті, коли хтось неповажно відзивається про його персону. Разом з тим сам безсоромно "ляпає язиком". - Йому можна.

Перший віце-спікер Ірина Геращенкопланує звернутися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою порушити справу за фактом дискримінації людей з інвалідністю, зазначають Патріоти України.

Перший віце-спікер Верховної Ради наголошує, що минуло 24 години, які шоумену відвели на те, щоб вибачився перед людьми з синдромом Дауна. У серіалі "Слуга народу-3" він часто використовує слова "даун", "дебіл", "олігофренія".

"Минуло 24 години. Ні кандидат Зеленський, ні його штаб, ні його студія – "Квартал", ні його сценаристи не вибачилися перед людьми з інвалідністю. Вважаю, що ідеологія і мова ненависті, дискримінація інвалідів відкидає нас від шляху інтеграції в ЄС і НАТО, адже ключовими принципами цих інститутів і країн-членів є повага прав людини, толерантність", – заявила парламентарка.

Батьки дітей з синдромом Дауна разом із Геращенко мають намір також звернутися до Нацради з питань ТБ і радіомовлення, Міністерства юстиції та до Уповноваженого ВР з прав людини.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...