Хіти тижня. За скандальну київську тіктокерку, яка віддала перевагу Росії перед Україною, заступилося "братство Ху*ла"

За словами керівника молодіжного крила ОПЗЖ, блогерці нададуть юридичну допомогу та візьмуть на себе витрати.

Таїсія ОнацькаОпозиційна платформа — За життя підтримала київську тіктокерку Таїсію Онацьку (Di.rubens), яка в скандальному відео, записаному на Майдані Незалежності, між Україною і Росією обрала останню. Про це повідомляє пресслужба партії, передають Патріоти України.

За словами керівника молодіжного крила ОПЗЖ Артема Марчевського, блогерці нададуть юридичну допомогу та візьмуть на себе витрати. «Таїсія змушена ховатися за межами міста, оскільки їй та її батькам регулярно надходять погрози - лякають фізичною розправою, зґвалтуванням, вбивством. До цькування підключилася також низка "патріотичних" організацій і деякі народні депутати», - сказано в повідомленні.

Марчевський сказав, що члени молодіжного крила ОПЗЖ - «єдині, хто заступився за дівчинку». Також пресслужба партії повідомляє, що блогерка збирається звернутися до Держбюро розслідувань і міжнародних правозахисних організацій.

«Цькування відбувається з мовчазної згоди держави і за підтримки Міноборони, яке відповіло мені насмішкою на своєму офіційному акаунті в Facebook. Свою честь і гідність я буду відстоювати в суді. Також звернуся до ДБР. Я вдячна молодіжному крилу ОПЗЖ за публічну підтримку і телеканалу 112 Україна за наданий майданчик для інтерв'ю», - заявила дівчина.

13 січня офіцер Генштабу Анатолій Штефан опублікував уривок стріму, знятого на Майдані Незалежності в Києві. У ньому юнак попросив Таїсію Онацьку вибрати між Україною і Росією, на що та відповіла: «Росія». Після хвилі обурення в коментарях дівчина звинуватила військового в маніпулюванні і спробах отримати фінансову вигоду від нападок на популярну інфлюенсерку.

На тлі скандалу кілька торгових марок відмовилися співпрацювати з тіктокеркою. Пізніше вона пояснила, що її відповідь була частиною челенджу, в якому учасник мав без роздумів відповісти на питання, куди б хотів поїхати. За словами Онацької, вона вибрала РФ тому, що вже об'їздила всю Україну.

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...

Через закон про передачу заморожених російських активів Україні: Медведєв "лякає" громадян США вилученням майна

субота, 27 квітень 2024, 19:53

Заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв вкотре зробив «гучну» заяву та «пригрозив» США конфіскацією активів їх громадян нібито у відповідь на закон про передачу заморожених російських активів Україні. Про це у суботу, 27 квітн...