Хіти тижня. За трупами прислали вертоліт: Росія несе важкі втрати на території Сирії

​На території Сирійської Арабської Республіки тривають важкі бойові дії.

Війна йде між турками і повстанцями з одного боку, і асадитами і російськими найманцями з іншого. Сьогодні стало відомо, що турки і повстанці спільними зусиллями змогли відбити черговий наступ росіян і асадитів на північному заході Сирії, інформують Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

У повідомленні зазначається: «Опозиційні угруповання зірвали всі спроби режиму Асада просунутися на північ від Латакії за допомогою оборонної тактики, засідок, прямого ураження і артилерійського вогню».
У свою чергу ще один ресурс зазначає великі втрати росіян в ході цих триденних бойових дій. У повідомленні наголошується наступне: «У місто Кінсіба прибув вертоліт для евакуації російських військових, які були вбиті і поранені під час сьогоднішніх боїв на фронті Аль-Хадада».
Турки продовжують зміцнювати свій контингент в Ідлібі. В їхньому повідомленні йдеться: «Відразу чотири великі колони турецьких військ в складі танків, важкої артилерії, ракетних установок та іншого увійшли сьогодні вночі в Ідліб через прикордонний перехід Кафрлусін».

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...