Хіти тижня. "За усі наслідки доведеться відповідати": США висунули новий ультиматум Кремлю

Помічник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван попередив Кремль про наслідки в разі, якщо Олексій Навальний помре у в'язниці.

Вашингтон нагадав "владі Росії про те, що вона несе відповідальність за все, що відбувається з Навальним" в колонії. Помічник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван в ефірі CNN уточнив, що смерть опозиціонера матиме наслідки для Кремля, передають Патріоти України.

"Що стосується конкретних заходів, яких ми могли б вжити, ми розглядаємо безліч різних можливостей змусити їх заплатити", - пояснив Салліван. Олексій Навальний був отруєний в серпні 2020 року. Присутність отрути в його організмі підтвердили кілька європейських незалежних лабораторій. У німецькій клініці "Шаріте" опозиціонер провів кілька місяців, після чого повернувся в Росію, розуміючи можливі наслідки. Відразу після приземлення в московському аеропорту він був затриманий, а після заарештований. Рішенням суду Навального відправили в колонію.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...