Хіти тижня. "За Зеленского я голосовать не буду": Екс-актор "Кварталу-95" "сплив" на телеканалі "Прямий" (відео)

Виглядав дещо переляканим. Відчувається, що за останні кілька годин, як його бачили твердим та усміхненим, людина пережила стрес

Колишній актор студії "95 Квартал" Денис Манжосов, котрий раніше через погрози втік з прес-конференції, в ефірі "Прямого" обережно розкритикував бажання Володимира Зеленського балатуватись у президенти, зазначивши, що друг дитинства не є гарним вибором для держави, котра воює, зазначають Патріоти України. При цьому заявив, що піддався невиправданим погрозам, оскілки не збирався нікого "топити".

"Скажу вам чесно: сьогоднішню конференцію, яку я збирав - я збирав заради одного: щоб очі в очі донести людям, кореспондентам, що, незважаючи на те, що сталося між нами багато років тому, в жодному разі не може бути такого, щоб я говорив щось погане в сторону своїх дитячих, юнацьких товаришів", - пояснив екс-учасник "Кварталу 95".

"Я шість років мовчав, ні слова не говорив про те, чому покинув рідний колектив... Сьогоднішню конференцію я збирав заради того, щоб очі в очі донести людям, що не дивлячись на те, що сталося між нами, не може бути такого, щоб я говорив щось погане в сторону своїх дитячих товаришів...

Я приїхав на конференцію раніше. Зайшов, подивився, де що буде проходити. Був представник з боку організаторів. Я запитав, через скільки запланований початок. Мені сказали, що ще 40 хвилин, можете попити кави. Я сів у машину, поїхав пити каву. Через 15-20 хвилин мені подзвонили організатори і повідомили, що будівля замінована і там краще не з'являтися. Зрозумійте мене: я ніколи з цим не стикався. Сильно засмутився. Приношу свої вибачення всім, хто прийшов на конференцію... Що сталося насправді, я не знаю", - продовжив Манжосов.

Разом з тим, на уточнююче питання Ганапольського заявив, що кандидат у президенти і його товариш Володимир Зеленський не вживає наркотики.

Манжосов підтвердив, що знає Зеленського давно.

Ведучий запитав: "Чи бачили Ви, чи чули щось таке, що Зеленський "потрєблял"?"

"Я кажу Вам, що це не правда. Ну, це дурість, висмоктана з пальця", – заявив Манжосов.

Ганапольський уточнив: "Ви ніколи не бачили, щоб він курив, коловся і так далі і ви це вважаєте неправдою?"

"Це неправда", – запевнив колега кандидата-шоумена.

"Чи не здається Вам, що постановки таких питань у сучасних дебатах, за таких великих програм просто недоречні? Вони є необґрунтованими, невиправданими. Це питання, які працюють виключно на фарс, на привернення уваги, на те ж шоу", – сказав Манжосов.

Ведучий парирував, що Зеленський обрав тактику не відповідати – а суспільству важливо знати правду, адже якщо шоумен переможе на виборах, він буде керувати країною. Тому важливий висновок лікарів і свідчення близьких до Зеленського людей.

Весь "сир-бор" почався ось з цього запису ,котре з'явилось 25 березня на YouTube-каналі Женін Журнал, зазначають Патріоти України.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...