Хіти тижня. Забув у міністрів запитати. Скільки?! 120 тисяч, а у мене - 22: Зеленського шокувала зарплата чиновника з Одеси (відео)

Під час свого візиту до Одеси президент України Володимир Зеленський заслухав звіт керівництва Одеського морського порту і його неабияк здивував розмір його зарплатні. Доливає олії в огонь і те, що сам порт упродовж останнього часу приніс набагато менше доходів державі, аніж раніше, повідомляють Патріоти України.

Відповідне відео набирає популярності у мережі. На перших кадрах Зеленський наголошує, що доходи Одеського морського порту зменшилися, однак заробітна плата керівництва державного підприємства збільшилася майже у півтора рази.

На це начальник адміністрації Одеського морського порту Ігор Ткачук відповів, що він собі сам зарплату не назначає, а її затверджує Міністерство інфраструктури України. "А яка у Вас заплата? 120 тисяч… 120 тисяч на руки. А у мене – 22", – підсумував український президент.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...