Хіти тижня. Загадкова хвороба дуже нагадує отруєння "Новичком": У Єгипті "покарали" сорок російських туристів

Російський політик Ігор Скурлатов повідомив у своєму Телеграмі про масове отруєння російських туристів в одному з готелів Єгипту, передають Патріоти України.
Близько 40 відпочиваючих із РФ було вчора госпіталізовано до місцевої лікарні з діагнозом — отруєння, написав він. «Злые языки сообщают, что симптомы недомогания схожы с признаками отравления «Новичком», - стверджує Скурлатов.

За словами політика, це може бути «покаранням» росіянам, «посмевшим не остаться на Родине и стоически терпеть локдаун». У політика викликало подив, що всі, хто отруївся в готелі Хургади, — виключно росіяни: «Что это за такое странное заболевание, которым заболели только наши соотечественники?».

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...