Хіти тижня. Заява дипомата дружньої держави гідна пропагандистів Четвертого рейху: ​До посольства Ізраїлю стягнули поліцію через побоювання реакції українських націоналістів на заяву посла (відео)

В Єврейській державі політикум поділений приблизно навпіл на співчуваючих Україні, через агресію РФ і орієнтованих на режим Путіна. Останні експлуатують московську брехню про бандерівців, що нищили юдеїв

Джоель Ліон втрутився у внутрішні справи УкраїниПісля того, як посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон засудив марш в Києві на честь дня народження Степана Бандери, націоналісти анонсували мітинг біля дипмісії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал PavlovskyNews.

Протестуючі мають намір вимагати визнати Ізраїлем Голодомор геноцидом українського народу. Напередодні мітингу націоналістів посольство Ізраїлю в Києві взято під посилену охорону Нацгвардії і поліції.

Нагадаємо, посол Ізраїлю Джоель Ліон в Twitter засудив марш на честь Степана Бандери, який пройшов 1 січня Києві. Дипломат назвав Бандеру «пособником нацистського режиму» і закликав українців примиритися зі своїм минулим.

Згідно оголошеного плану акція під посольством Ізраїлю у столиці розпочався близько 18.00. Обурені активісти прийшли висловитися проти слів посла, який засудив проведення 1 січня ходи на честь дня народження Степана Бандери. У своєму дописі в соцмережі Джоель Ліон назвав Бандеру "посібником нацистського режиму". На акції перебуває і кореспондентка "5 каналу" Маргарита Варадовська.

Активісти нині вимагають вибачення від посла Ізраїлю за "українофобну" позицію, а також вимагають від держави Ізраїль визнати Голодомор 32-33 років геноцидом українського народу.

"Хочемо нагадати Ізраїлю, що він не визнав Голодор геноцидом, як це вже зробило більшість цивілізованих країн світу. Тому вони не вправі повчати українців, яких героїв вшановувати, а яких ні", – заявив Войтко, координатор спілки ветеранів російсько-української війни.

Нагадаємо, в Києві на честь дня народження Бандери пройшла традиційна факельна хода. Стартувала хода з Парку Шевченка. Долучилися до неї кияни та люди з інших регіонів. У руках учасники акції тримали запалені смолоскипи, синьо-жовті та червоно-чорні стяги. Також палили фаєри та вигукували патріотичні гасла. Завершилася акція на Майдані Незалежності.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...