Хіти тижня. Заявив, що придбав за 35 000 доларів: Як виглядає маєток "слуги" Арахамії під Києвом (фото, відео)

У ЗМІ показали, який вигляд має великий котедж глави парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, який розташований у селі Віта-Поштова в Києво-Святошинському районі Київської області. Там немає високого паркану і все виглядає нібито скромно. Однак вартість житла становить близько 500 млн доларів. Як виявилося, маєток Арахамії побудовано на закритій території біля інших дорогих будинків. Відповідне відео опублікували на YouTube-каналі Кyiv Live, передають Патріоти України.

Так, у селі є штучне озеро у формі серця, тенісні корти і приватна школа. Двоповерховий маєток нардепа з панорамними вікнами і скляною верандою, яка виходить на задній двір, має площу близько 300 кв. м.

Влітку на території будинку Арахамія ставить батут для своїх дітей і безліч інших іграшок. Також на вулиці є цілий автопарк родини, так як гараж в житлі відсутній. Журналісти розглянули, що у депутата є машина Audi Q8, Toyota Camry і бусик.

Варто зазначити, що вартість маєтку становить близько 500 млн доларів. Але, судячи з декларації Арахамії, він придбав його півтора роки тому всього за 35 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше Давид Арахамія заявив, що відпочив на Мальдівах усього за 80 доларів (2 200 гривень) із людини за добу. За інформацією в мережі, він проживав в одному з найдорожчих курортних комплексів Amari Havodda Maldives, де ціна за ніч стартує від 14 тисяч гривень.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...