Хіти тижня. "Захід наважиться на жорсткі міри": Путіна попередили про наслідки великої війни в Україні

За словами Ігоря Ейдмана, західна бізнес-еліта тісно пов'язана з російською і не зацікавлена ​​в подальшому погіршенні відносин, тому Кремлю варто просто уникати особливо радикальних кроків.

Путіну треба утриматися від радикальних кроків? Ілюстрація: ТАСС.

Західні країни поки що не демонструють готовність до жорсткої ізоляції Росії, яка розв'язала війну в Україні і анексувала Крим, але можуть піти на серйозні заходи після широкомасштабної агресії в нашій країні. Про це в ексклюзивному інтерв'ю заявив соціолог і дослідник путінізму Ігор Ейдман, передають Патріоти України.

«Кремлю потрібно зробити ще якісь злочини, ще більш жахливі. Наприклад, почати широкомасштабну війну в Україні і захопити великі якісь міста, ну щось в цьому роді. Тоді, можливо, Захід нарешті здійснить якісь більш жорсткі заходи», - зазначив він.

За словами соціолога, західна бізнес-еліта (зокрема, німецька) тісно пов'язана з російською і не зацікавлена в подальшому погіршенні відносин. "Збитий" Боїнг ", анексія Криму, агресія в Україні, варварські бомбардування в Сирії, справа Скрипалів, справа Нємцова, справа Литвиненка, - здається, начебто вже давно пора радикально змінити своє ставлення до путінського режиму. Але цього не відбувається», - зазначив соціолог і згадав фразу, яку приписують радянському вождю Володимиру Леніну: «Західні капіталісти продадуть нам мотузку, на якій ми їх повісимо».

Соціолог наголосив, що на Заході заради швидкого прибутку ведуть недалекоглядну політику. «До того ж, багато політиків безпосередньо корумповані. У Німеччині - це відомий Шредер, колишній канцлер; Матіас Платцек - колишній лідер соціал-демократів, - і так далі», - додав Ігор Ейдман.

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...

Намагалась сховатися, але не вийшло: У Харкові знайшли бібліотекарку-колаборантку (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:43

За даними слідства, у липні 2022 року жінка влаштувалася до так званого "Шевченковского библиотечного филиала отдела культуры, молодежи и спорта ВГА Купянского района". Вона стала "и. о. заведующей" цієї філії. Вона проводила перепис українських книжок...