Хіти тижня. "Захлинувся власною злістю": Кремлівського пропаганд*на забрала "швидка" посеред прямого ефіру

Російському пропагандисту Андрію Норкіну, ведучому програми "Місце зустрічі" на НТВ стало погано просто посеред ефіру про Україну. Зі студії його забрала швидка допомога.

Андрій Норкін

На телеканалі, де працює рупор Кремля, розповіли, що він пішов на лікарняний. Новиною про це на своїй сторінці у Twitter поділився український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Російському ведучому НТВ Андрію Норкіну стало погано просто під час прямого ефіру чергової програми про Україну. Зі студії поїхав на швидкій. У буквальному сенсі вже труяться власною злістю", — написав він.

Під постом Казанського спалахнула бурхлива дискусія з цього приводу, і підписники підтримали журналіста в численних коментарях.

"Набрав в рот г*мна, а плюнути не зміг, вдавився", "Буває стан — перепив, а буває — перепиз*ів", "Це трапилося після суперечки з Лойком, треба його до Соловйова направити", "Зістрибує з вагона путінської пропаганди. Знає, що путінському режиму скоро піндець, ось вчасно і перевзувається", "Бумеранг", "Щось несвіже засунув у нірку, може", — пишуть користувачі.

"Від власної жовчі й ненависті до України. Сподіваємося його не побачити більше у студії ніколи", "Захлинувся жовчю", "На інтерв'ю з Кобзоном поспішає", "К*цапи в буквальному сенсі труяться своєю злістю", — продовжують писати під постом.


"Треба припинити говорити, що США зроблять. Ми повинні": Боррель зробив різку заяву про ППО для України

четвер, 18 квітень 2024, 13:59

Віце-президент Європейської комісії, високий представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель наголошує, що не можна постійно розраховувати на США, Європа має дати Україні системи протиповітряної оборони з власних запасів. Про це...

"Закриття біолабораторій та припинення переслідування християн": Конгресвумен-республіканка висунула дивні умови для надання Україні допомоги від США

четвер, 18 квітень 2024, 13:45

Конгресвумен-республіканка від штату Джорджія та соратниця експрезидента США Дональда Трампа Марджорі Тейлор Грін запропонувала дивні правки до законопроєкту з допомогою для України. Про це йдеться на сторінці асигнування, передають Патріоти України. С...