Хіти тижня. "Закінчилася "епоха кумів" і почалася "епоха сватів": Гончаренко з трибуни Ради змусив Зеленського "ховати" очі (відео)

Нардеп нагадав президенту його власні обіцянки перед виборами.

Депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко жорстко розкритикував з трибуни Верховної Ради призначення Івана Баканова главою СБУ. Свій виступ Гончаренко оприлюднив в YouTube, передають Патріоти України.

У четвер, 29 серпня, нова Верховна Рада України в перший день своєї роботи, серед іншого, призначила главу СБУ. Прогнозовано даний пост очолив Баканов. 319 депутатів віддали за нього свої голоси. Гончаренко, як і "Європейська солідарність", були проти цієї кандидатури. Депутат з трибуни ВР пояснив причини. "Я хотів би з цієї трибуни нагадати програму кандидата в президенти Зеленського: "Підставою для призначення стануть розум, освіта, талант і совість, а не те, що разом хрестили дітей". А які ж такі заслуги є у пана Баканова? Він відомий офіцер спецслужб? Він бойовий офіцер, який воював за Україну? Ні! Це сусід Володимира Олександровича ще з дитинства. Це генеральний директор "кварталу 95". Вибачте, а кого ми зараз вибираємо? Главу служби безпеки України або главу служби безпеки "95-го кварталу"? Нам говорили, закінчилася епоха кумівства! А що, почалася епоха сватання? З ким разом "Сватів" знімали? Або епоха сусідства, хто хороший сусід? Гарне питання, і, на мою думку, відповідь очевидна", - заявив Гончаренко.

Судячи з відео, Зеленському було вкрай неприємно слухати виступ депутата "Європейської солідарності". Він навіть рукою прикривав очі.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...